fbpx
Home > Nyheder > Dagens spilforslag – Vi peger på Cash Flow

Dagens spilforslag – Vi peger på Cash Flow

Dagens spilforslag omhandler dagens løb på Jægersro, hvor dagens bud på en vinder kommer fra danske hænder. Vi tror stenhårdt på, at Flemming Jensen løser opgaven med Cash Flow.

Trods startspor 8, så har Cash Flow dokumenteret så fin form at vi tror helhjertet på dette. Der kan være et fint vinderodds at hente, da den danske ekvipage kun er tippet nummer fire i baneprogrammets chancevurdering.

Distancen er 2640 meter, og vi tror Flemming Jensen løser opgaven med den 5-årige væddeløber, som senest afgjorde trods tunge spor i slutfasen senest.

Se seneste start her.

Vinderspil – Jægersro 8. Løb nr. 8 Cash Flow.

Flere danske ekvipager har fornuftige muligheder for at løbe helt med. Disse kunne være:

1 Løb 3. Fetlock Joint, som i fejlfri udgave har fart til at løbe med helt frem. Det kræver dog et fejlfrit løb, for på forhånd er der ikke meget der skiller de deltagende heste.

3 Løb 3 Ale´s Pride Gar kommer med friske laurbær fra Nykøbing Falster, hvor hesten sejrede i en 18 notering. Der er tale om en hest, der har masser af fart indenbords, og vi tror formen kan omsættes til en fremskudt placering. Se seneste start her.

4 Løb 5 Explosive Peak har en fin resultatrække at henvise til, og hesten var senest tæt på sin personlige rekord senest på Fyn. Det ligner på forhånd endnu en top tre placering. Se seneste start her.

7 Løb 7 Cassiopeia imponerede stort, hvor den gik heroisk fra spids. Det kan blive svært at gentage samme opskrift fra spor syv, men hesten kan også bagfra. Værste modbud er indenfor sig med startnummer 6. Se seneste start her.

9 Løb 6 Baxo Epice gik godt i derbyweekenden, hvor det blev til en andenplads. Den præstation rækker også i dette selskab, hvor vi tror at hesten kan løbe i top tre. Se seneste løb her.

Vi håber det præsenterede materiale kan give lidt inspiration til eget spil.

Travet.dk

Travet.dk