fbpx
Home > Nyheder > Commit Boom Bay mod Frankrig

Commit Boom Bay mod Frankrig

Med ti sejre og tæt på 1.2 millioner kroner på præmiekontoen går Derby Hoppe vinderen fra 2018 Commit Boom Bay (Ens Snapshot) i dag mod Frankrig. Her overtager danske Erik Bondo den daglige træning.

De senere år har Nicolaj Andersen stået for træningen, og den 25.december lød meldingen således.

Her oplyste man:

I og med Nicolaj stopper som træner står vi i en situation, hvor der skal findes en ny træner. I ejerkredsen har vi siden 4-års sæsonen gået med drømmen om at komme til Frankrig, men qua hun vandt hoppederbyet, så har vi været udelukket fra de fleste franske væddeløb indtil september måned i år.

Vi havde et møde blandt ejerne for et par uger siden, hvor satte nogle forskelle parametre op. Det faldt ud til, at der var to trænere som vi gerne ville til, hvor Erik Bondo var den ene.

Ejerkredsen i Commit Boom Bay består af:

  • Knud Pedersen
  • Preben Munch Kjærgaard
  • Niels Thomsen
  • Nicolaj Mammen
  • Carsten Bundgaard
  • Bertel Maigaard

“Hun er en tophest, som på ingen måde har fået det ud af sæsonen, som hendes talent berettiger til. Vi har sloges med sygdom helt frem til sommeren, og vi endte også med at tage hende ud af løbsprogrammet i en kort periode for at komme af med den virus og de problemstillinger hun gik med.

Hun kom sidenhen tilbage og viste i Aalborg, hvor god hun egentlig er. Her vandt hun på en 11 tid og, ikke mindst på en rigtig fin måde. Hun viste også efterfølgende, at man godt kan have stor tro på hende.

Hvis man sætter hende op mod de øvrige heste i C-årgangen som har startet i Frankrig, så synes jeg godt, man kan tillade sig at have forhåbninger til opholdet i Frankrig.

Det der bliver interessant, er hvordan hun klarer de lidt længere distancer. Vi har aldrig haft hende ud over 2140 meter, uddybede Bertel Maigaard den 25. december.

De senere år, har Karoline Natja Pedersen været fast oppasser på denne herlige hoppe.

Du ville måske også kunne lide
Frankrig – Skal staldvennerne mødes i debuten
Bertels 500.0000 skr. hest godkendt
Bertel Maigaard – Der meldes ud snart
x
Travet.dk

Travet.dk