fbpx
Home > Nyheder > Bornholm – John Mikkelsen tog begge hovedløb

Bornholm – John Mikkelsen tog begge hovedløb

John Mikkelsen har en fantastisk dag på Bornholm, hvor han netop har sejret i Bornholms 3-års Mesterskab. Det gjorde han med Stald Bornholm Nu ejede Eternity La Marc (Great Challenger).

Eternity La Marc blev tidligere i år købt til øen, og debuterede på den bornholmske oval med en andenplads. I dag sejrede den Lars Marcussen opdrættede hoppe for første gang i karrieren.

Årets 3-års mesterskab blev præget af mange galoperende heste, og det var således en noget rodet indledning på løbet, hvor John Mikkelsen klogt satte sig ned i ryg på den førende Blackbird S.

De første 500 meter af løbet blev afviklet efter 1:20.4. Et tempo der blev holdt de efterfølgende 500 meter, hvor der ikke var nogen forskydninger i positionerne.

Stefan Lind-Holm tog initiativ med Jaguar Star, som blev sendt frem som første hest i andet spor. Det gav en perfekt position til Evolution On Track med Anders F. Jensen i andet par udvendigt.

Anders F. Jensen forsøgte på sidste langside med et angreb, men hesten tabte lidt fart i sidste sving. Der blev i samme moment angrebsplads til Eternity La Marc og den mulighed tog John Mikkelsen.

I en snuptag blev Eternity La Marc trukket ud i andet spor, og kunne enkelt sejre i dette års udgave af 3-års mesterskabet på Bornholms Brand Park.

Sikke en dag for John Mikkelsen, der dermed sejrede i begge dagens hovedløb.

Løbet kan ses her.

Eternity La Marc med John Mikkelsen
Bornholms Brand Park 28 september 2019
Fotograf Torben Ager – Travfoto Bornholm

Du ville måske også kunne lide
Den Danske Filmskole søger dig
Ditte´s hest meldt i det tyske derby
Derbyvinder går til Bornholm – Stand And Deliver
x
Travet.dk

Travet.dk