fbpx
Home > Nyheder > Bertel Maigaard´s danske stortalent til start

Bertel Maigaard´s danske stortalent til start

Sjællandske Bertel Maigaard har de senere år investeret tungt i nyt hestemateriale. I disse dage er han med i Aarhus, hvor flere kommende trænere bliver undervist under kyndig ledelse.

Sammen med Panamera Racing ejer Bertel Maigaard 4-årige Even Steven (Varenne), som d. 11 februar gør karrierens fjerde start. Hesten har været i præmierækken i samtlige foregående starter, og senest blev det til ny rekord, da Even Steven løb 1:15,4/2160 meter snore.

Den tidsnotering i snorene er kun overtaget af en håndfuld heste i E-årgangen. Even Steven er dansk registreret, og er i træning hos Joakim Løvgren på Jægersro.

Afstamning

Hingst v. Varenne – Armbro Voice. Helbroder til bl.a. Red Rose America 1.09.7 – 3.3 mio. SEK. Vinder af bl.a. det italienske Hoppe Derby.

Moderen Ambro Voice var selv en fin væddeløber med 650.000 skr. Som Mormor er hun ligeledes interessant med Eric The Eel, Godfather (Solgt for 1.1 million kroner i år) og Hillery Hill, der i 2018 blev solgt for 1.25 millioner skr. på den svenske elitauktion.

I 2017 købte Panamera Racing Even Steven tilbage på den danske derbyauktion for 600.000 kr. I november måned (2018), kunne vi fortælle at Bertel Maigaard havde købt sig ind i Even Steven.

Meldt i årgangsløbene

Even Steven er i år meldt i Dansk Trav Derby, og er en af de ”boblere”, som skal blive interessant at følge året igennem. Bertel David Maigaard havde sidste år, Jan Friis trænede Dekanen K med i det fornemme selskab.

Du ville måske også kunne lide
Quintessense* (SE) mor for anden gang
Rekordsalget pudsede formen af
Bertel Maigaard – Følelser, Fakta og Forretning
x
Travet.dk

Travet.dk