fbpx
Home > Nyheder > Årets hest til Jægersro

Årets hest til Jægersro

C You Again (The Liquidator) sikrede sig titlen som årets hest Danmark, og gjorde dette på årets sidste løbsdag. I samme moment kunne Torben Grøn offentliggøre, at C You Again var lejet ud til Tineke Borup.

Torben Grøn kunne fortælle:

“Det har været et sandt eventyr i 2019, og hesten har jo lunger og hjerte ud over det normale. Han trives med vores lange ture i klosterheden, hvor han får 18 til 19 kilometer, når vi er deroppe (hver 3 dag).

Han bliver longeret dagen før, han går sine lange ture, og efter hvert løb får han en uge fri. Klosterheden er et fantastisk sted, der ligger ved Lemvig, og der er tale om en kæmpe skov med perfekt underlag til hestene.

Vi troede jo aldrig på, at hesten ville komme tilbage på væddeløbsbanerne efter dens skade i Skive, hvor den løb på tre ben i mål, men alligevel vandt.

Vi kæmpede et helt år for at få ham tilbage, og det er fantastisk at stå her i dag, fortalte Torben Grøn til Travet.dk.”

Til Sverige

Onsdag d. 22. januar afvikles der væddeløb på Jægersro, og i dag er startlisterne offentliggjort. Morten Friis sætter sig selv i sulkyen på den svenske derbybane.

C You Again er godt inde i løbet, som er udskrevet for 3-årige og ældre heste med højst 330.000 skr. C You Again står aktuelt med 321.856 skr. og må stå med en fornuftig chance.

Morten Friis medbringer ligeledes amerikanske Earl Variera.

Du ville måske også kunne lide
Stormen kan give danskerne problemer i aften!
Temperamentet drillede favoritten
Morten Friis – Havde halsproblemer senest
x
Travet.dk

Travet.dk