fbpx
Home > Indland > Årets første til Knud Mønster

Årets første til Knud Mønster

Så sad den der. Årets første sejr til Skive-træner Knud Mønster blev i går en realitet efter, at Knud Mønster forvaltede køreturen bag Cotten Eye Joe (Juvel Trøjborg) på fornem vis.

Tæt på 10 gange indsatsen kunne Cotten Eye Eye i går sejre til, da den 6-årige hingst sejrede for sjette gang i karrieren. Alle karrierens sejre er taget med Knud Mønster i sulkyen.

Stalden hos Team Mønster kører stærkt på, og efter sejren til Cotten Eye Joe står staldens heste noteret for fire sejre og en sejrsprocent på 16. Det er en stald, der tæller 23 heste.

Knud Mønster har flere fine årgangskort at spille ud i sæsonen. Det er især på hoppesiden, hvor heste som Ebony Blåbjerg og Exciting Lady bliver særdeles interessante at følge i den sammenhæng.

I dag stiller stalden op med fire heste til hjemmebanens væddeløb. En af disse er i 2 løb, hvor man sender Eagle Langborg ud. Til FAST Track Racing udtaler man:

“Han har holdt lidt pause efter at have fået sine præmiepenge. Har trænet på siden og har gået et enkelt roligt arbejde på banen, hvor han var fin. Er rimelig stabil, men jeg kender ikke modstanderne. Han går nok en 19-tid, så må vi se, hvor langt det rækker. (Knud Mønster)”

Se alle træner og kuskekommentarer til i dag her. 

Foto af Ole Hindby.

Du ville måske også kunne lide
Fin sport og double til Steen Juul
Derbyvinder indstiller karrieren
Knud Mønster i front inden sidstedagen
x
Travet.dk

Travet.dk