fbpx
Home > Indland > 7 år er lang tid – ikke mindst indenfor travsporten!

7 år er lang tid – ikke mindst indenfor travsporten!

Nu skal vi imidlertid næsten syv år tilbage i tiden – nærmere bestemt til Musketer-weekenden på Skive Trav i 2013.

Lørdag den 4. maj 2013 bød nemlig på et velbesat begynderløb, som fik en overlegen vinder i debuterende Tourmalet (David Raymond) med træner Christian Lindhardt. Parret, der var favorit i løbet om Pandia.se’s Ærespræmie, vandt foran den senere 11-traver Tough Macoy i vindertiden 19,6a/2100m.

Som en lille krølle på halen kan det berettes, at løbs-sponsoren Pandia og familien Brøms har haft flere heste i træning hos netop Team Lindhardt.

Senere fulgte endnu 5 sejre for parret Tourmalet/Christian Lindhardt – bl.a. på Fyens Væddeløbsbane den 27. december 2014, i banerekord-tiden 14,6a/2140m! Denne banerekord for 4-årige hopper står faktisk endnu – her mere end 5 år senere.

Faktisk vandt parret Tourmalet/Lindhardt deres første 4 optrædener sammen – bl.a. på en bundløs bane på Charlottenlund, hvor talrige kuske mente at løbene skulle aflyses som følge af kritisable baneforhold!

Så skildtes vejene for Tourmalet og Team Lindhardt og sidstnævnte fik en flot karriere i Tyskland med masser af sejre – også i en del storløb. Også Tourmalet blev ved med at yde flotte præstationer, hvilket 20 sejre, 57 top3-placeringer, flere uofficielle banerekorder og sejre på 7 forskellige baner i ind- og udland klart indikerer.

Og nu er de minsandten sammen igen Tourmalet & Lindhardt! Team Lindhardt vendte i slutningen af 2019 hjem til Skive og medio januar 2020 fik de så Tourmalet i træning.

Efter en måneds velfortjent ferie fra medio december til medio januar er der nu trænet på og parret sæsondebuterer på fredag på Fyens Væddeløbsbane fra et lidt lurigt startspor 10.

Christian Lindhardt er i topform – det viste han så sent som i går ved sejr i Aalborg – er Tourmalet det samme – ja, så er parret med, hvor det er sjovt – det er der vist ingen, der er i tvivl om.

Ringen er således sluttet for Tourmalet & Team Lindhardt!

Du ville måske også kunne lide
Michelle topper tæt montestatistik
Stor weekend for Christina Lindhardt
Kan Lars Marcussens stjernefrø fortsætte
x
Travet.dk

Travet.dk