fbpx
Home > Danske baner > 64.800 kr. til Skive Pony Trav

64.800 kr. til Skive Pony Trav

Skive Trav har den seneste tid afholdt auktioner til gavn for ponysporten i Skive. Travet.dk har mandag morgen været i kontakt med banechef Steen B. Nielsen.

”Jeg har netop fået tallet ind ad døren, og tallet landede på 64.800 kroner.”

Det er et fremragende initiativ, som er blevet støttet op af banens aktive og offervillige virksomheder. I alt blev der afviklet 46 auktioner.

I april‐måned blev Skive-træner Peter Rasmussen ansat til at stå i spidsen for den lokale travskole. Travet.dk lavede for nylig en skrivelse om netop dette med Skive-træneren.

“Jeg underviser to gange om ugen. Det har jeg det fantastisk med, og samtidig giver det mig også noget, at kunne give noget tilbage til sporten. Jeg synes det er fantastisk sjovt.

Vi har tidligere i år købt to Gotlandsruss til travskolen her i Skive. I den forbindelse underviser jeg blandt andet i, hvordan man omgås dyrene, og disse har vi eksempelvis forberedt mod et kommende babyløb, inden de til foråret skal ud at løbe.”

Ungdomsarbejdet i Skive er sat på skinner, og dygtige folk er inde over. Nu kan Skive Pony Trav se frem til 64.800 kroner.

Peter Rasmussen – Jeg synes det er sjovt

 

Du ville måske også kunne lide
Kan du huske? – Kig ind
Sverige indstiller ponytravet
Skive-forventer en udmelding i næste uge
x
Travet.dk

Travet.dk