fbpx
Home > Indland > 27 heste i udbud på salgsmenuen

27 heste i udbud på salgsmenuen

Den seneste uge, har vi sagt velkommen til seks nye heste, så salgsmenuen netop nu består af 27 heste. En varieret samling af startheste, ungheste og følhopper.

I går kunne vi sige velkommen til løbshesten Frederik Mols (From Above U S), som er i fuld træning hos Mads Hviid Nielsen. En hest, som sælges grundet ophør af anpartsstald.

Travtræner Marc Bæk Nielsen henvendte sig forleden. Henvendelsen omhandlede følhoppen Chardonnay Merci, som må være tillokkende for enhver opdrætter. Der er gode papirer på hende her.

Den 9-årige følhoppe Tasmania (Credit Winner) render rundt med et interessant føl i maven efter franske Up And Quick. Bare hingsten er dyrere end udbudsprisen, så her kan man gøre en god handel.

Travtræner Thomas Fischer ønsker i disse dage at sælge Belittlebigjoe (Chipmate). Hesten duer både for vogn og for rytter. Her kan man erhverve en starthest til billige penge, og som senest var ude i et Liga Løb.

Lidt uforstående står Hollandske Gringo Boko (From Above) fortsat til salg efter en uge. Prisen er overkommelig, og hesten står aktuelt med to sejre indenfor de se seneste fire starter.

Med afkom som Souris de Vie, Aqua De Vie og Chrie De Vie, har følhoppen Nebula of Music vist at hun kan levere kvalitet. Hoppen udbydes til små penge, og enhver seriøs opdrætter må slikke sig om munden.

Salgsmenuen kan besøges her.

Du ville måske også kunne lide
Salg – To heste formidlet videre
Salgshest i præmierækken igen
Attack Photo og Delicious Laser formidlet videre
x
Travet.dk

Travet.dk