fbpx
Home > Køb & Salg > 2-åringer > Denne her er interessant!

Denne her er interessant!

Husker du heste som Derbytoeren Eddie Skov som trods galop, hentede en andenplads i Dansk Trav Derby. Der er tale om en hest, der tjente mere end 1.4 million kroner, og som gjorde det fremragende med 17 sejre i karrieren.

Hvad med Attention Flamingo, som vandt gruppe 1 løb, og sidenhen tjente mere end tre millioner kroner. Attention Flamingo vandt 17 starter i karrieren. Hesten havde en flot karriere i Italien.

Herbie Skov indledte karrieren med fire sejre i træk, og var blandt andet nummer to i Jydsk 3-årings Grand Prix. Hvad er fælles ved disse tre heste.

De har alle tre hoppen Orkide Flamingo som mor. En hoppe, hvis afkom har tjent mere end 5.3 millioner kroner i deres respektive væddeløbskarriere.

Moderen til Geronimo er helsøster til de tre nævnte.

Geronimo Flamingo

I dag udbydes hoppen Geronimo Flamingo (Ens Snapshot), som har selvsamme Orkide Flamingo som mormor. Det gør i sig selv hesten ganske interessant, og når man samtidig tilføjer en video, hvor den 2-årige allerede nu viser 1:40 fart og kan bedre, så må dette give svedige hænder til de fleste.

“Hun vil selv, og har en stor lyst til arbejdet, fortæller Knud ”Flamingo” Christensen. Den har en helbror i Fireblade, som Skive-træner Jan Friis sætter højt.

Geronimo Flamingo er en rigtig hest, som er sat godt sammen. Hun har samtidig et godt sind, og ikke mindst er hun nem at have med i det daglige.”

Udbudspris: 40.000 kr

Ved interesse eller spørgsmål kan Knud Flamingo Christensen kontaktet på telefon 29 44 66 36.

Ps: Lejemål har ikke interesse.

Travet.dk

Travet.dk