fbpx
Home > Indland > Trænerforeningens formand med svar

Trænerforeningens formand med svar

I går kunne vi bringe en artikel med Morten Juul, hvor Skive-træneren fremførte flere synspunkter. En af problematikkerne, som blev fremført omhandlede, at de aktive ikke ønskede at fremføre deres synspunkter, da dette medførte, at man var en jagtet mand efterfølgende.

En anden problemstilling, man fremførte:

“For mig ligner det, at dommerne får forskellige instrukser og fokusområder. Nu er det så drivningsreglerne, men før det var det eksempelvis det, at holde bane i opløbet, man havde fokus på.

Der faldt bøderne prompte på de baner, hvor man havde deres ligeud kameraer. Det var det samme med tilkørsel op til startbilen, hvor man i en periode havde stor fokus på netop dette, og sådan har der været tre til fire ting, som man har haft fokus på.”

Trænerforeningens formand på banen.

Kort efter vores skrivelse i går, kom trænerforeningens formand Kenneth Nielsen på banen. Trænerforeningens formand kommenterede under indslaget med Morten Juul.

“Jeg har naturligvis været i dialog med DTC om det på vegne af Dansk Travtrænerforening af 1909’s medlemmer.

I mandags aftalte vi på baggrund af en meget ringe fremmødeprocent blandt de professionelle ved deres DK-rundtur i 2019 at forsøge et nyt oplæg ved regelændringer.

På en af de førstkommende løbsdage på Fyn mødes vi for at finde en løsning, jeg og Michael Lønborg fra trænerforeningen samt et par meget aktive kuske, FDT og dommere samt DTC er med. Drivningsreglernes tolkning samt nye rammer for sanktioner er ikke eneste emne, men nok det der frustrerer mest pt, skrev Kenneth Nielsen.”

Efter indslaget med Morten Juul

Efter indslaget med Morten Juul modtog Travet.dk tre henvendelser fra aktive omhandlende sulkykontrol. Et emne som Morten Juul ligeledes havde en klar holdning til.

Læs hele gårsdagens skrivelse her.

Du ville måske også kunne lide
Økonomisk kriserådgivning til travtrænerne.
Trænerforeningen melder sig på banen
Kommer der sulkykontrol og hvordan
x
Travet.dk

Travet.dk