fbpx
Home > Indland > Spændende hest i debut for Gitte Madsen

Spændende hest i debut for Gitte Madsen

Blot en enkelt hest har vi, indtil nu, set til start i det nye år fra Stald Gitte Madsen. Fredag på Fyn bliver det lavet om, og endda med et helt nyt bekendtskab.

Navnet er Greyhound Boko. En 7-årig vallak med 335.252 kr. i indtjening. En hest, der har vist at indeholde god kapacitet, men som alligevel står med tvivlsomme resultater på det seneste?

“Jeg ved ikke præcis, hvad det skyldes. Vi har forberedt hesten bedst muligt, og nu starter vi den, så vi kan se, hvor vi står. Hesten har haft let til galop under opholdet i Schweiz, så vi forsøger at lave nogle udstyrsændringer for at afhjælpe det. Vi vil prøve at åbne hesten op, mens vi også tager pisken fra kusken, da den reagerer negativt på den i træningen.”

Fremtidsudsigterne for hesten er svære at sætte ord på:

“De ældre heste agerer anderledes i træningen, og de er sværere at blive kloge på. Derfor er starten i morgen, som sagt også en test. Kapacitet har den vist at indeholde.”

Foto af Ole Hindby

I julen gik Jürgen Hanke, en god ven af dansk travsport bort. Efterfølgende valgte Jürgens familie, at hestene skulle sælges. Gitte havde nogle af disse i træning, så hvilken betydning har det haft for hendes forretning?

“Der er nogle gode heste imellem, og det ærgrer mig selvfølgelig at miste dem. Jeg har stadig et fornuftigt antal heste at arbejde med, så for selve forretningen har det ikke haft den store betydning”, slutter Gitte Madsen.

Af Mikkel Johansen

Du ville måske også kunne lide
Kan Lars Marcussens stjernefrø fortsætte
Apapmand er “Hjemme”
x
Travet.dk

Travet.dk