fbpx
Home > Indland > Niklas til Patricia Van der Meer

Niklas til Patricia Van der Meer

I denne uge kom det frem, at danske Niklas Roed-Jeppesen stopper hos Ken Ecce for at forfølge en karriere i det svenske. Travet.dk kan i dag offentliggøre, at den kommende arbejdsgiver bliver Jægersro-træner Patricia Van der Meer.

Patricia Van der Meer driver en stald med 49 heste, og sidste år løb staldens heste 700.193 SEK ind til hesteejerne. Det er en spændt Niklas Roed-Jeppesen, som først nu offentliggør, hvem hans kommende arbejdsgiver bliver.

“Nu er kontrakten skrevet under, så nu er det ikke længere en hemmelighed. Jeg har med fuldt overlæg gået stille med dørene, da jeg gerne ville have det hele på plads, inden der blev meldt ud.

Hun har stald udenfor Malmø, men har igang i en ny stald oppe omkring Stockholm. Det bliver en kæmpe udfordring, men også en udfordring, som jeg glæder mig meget til.

Jeg håber selvfølgelig at lære en masse nyt, og samtidig at kunne dygtiggøre mig yderligere, fortæller Niklas Roed-Jeppesen til Travet.dk.”

Brugt salgsmenuen også.

Niklas Roed-Jeppesen er også bruger af salgsmenuen på Travet.dk, hvor han i 2018 investerede i hesten EasierSaidThanDone, som i sin seneste start sejrede for Ken Ecce.

I forbindelse med sejren sænkede EasierSaidThanDone sin rekord med hele fire sekunder.

God vind fremover skal lyde til Niklas Roed-Jeppesen fra Travet.dk.

x
Travet.dk

Travet.dk