fbpx
Home > Indland > Morten Juul – Det er desværre slut

Morten Juul – Det er desværre slut

Med fire sejre i træk og 16 sejre i karrieren er karrieren slut for hollandske Guy Pomponne (Abano AS). I 2018 modtog Morten Juul den evnerige hest i træning.

“Hvis alle heste bare havde et hjerte og lungekapacitet som ham her. Det er et hårdt slag, for det er virkelig en fin hest, hvilket fire sejre i træk selvfølgelig også vidner om, fortæller Skive-træneren.

Den har døjet med en forkode, og det er årsagen til, at hesten er blevet slettet et par gange. Den var nede og få en kikkertundersøgelse, og her var al ledbrusken desværre væk.

Der var desværre intet at gøre.

Han havde en fantastisk indstilling til jobbet, og det en hest som jeg selv havde en halvpart i, uddyber Morten Juul.”

Overvejer Musketerdagen

En af staldens fløjheste hedder First Blood (Prodigious), og denne er påbegyndt vintertræningen. Travet.dk spurgte ind til, om sæsondebuten kunne komme på Musketerdagen.

“Han træner i øjeblikket fire gange om ugen, og jeg vil ikke udelukke Musketerdagen. Jeg har dog mine forbehold ved at lade ham sæsondebuterer denne dag.

Hvis de kommer fra Holland og med heste i fuld form, så løber de 14-15 stykker den dag. Det kan blive for hårdt første gang, men der er ikke taget nogen endelig beslutning.”

First Blood er vinder af karrierens første fire løb.

Du ville måske også kunne lide
Christina Lindhardt tilbage på vinderpladsen
Blog – De aktive er blevet langt bedre
Morten Juul – Vindertippet med alle fire
x
Travet.dk

Travet.dk