fbpx
Home > Indland > Læserhenvendelse – Hvordan hænger det sammen

Læserhenvendelse – Hvordan hænger det sammen

De seneste dage, har der været debat/dialog på vores sociale platforme omhandlende den nuværende situation i Dansk Travsport. En af de hesteejere, som har en holdning til den aktuelle situation, er Martin Fischer, som blandt andet er delejer i hoppen Dusty Shadow.

“Jeg kan i dag læse på tekst-tv, at man giver tilladelse til fodboldklubber at træne sammen med sine holdkammerater. Her står der:

En lang række af landets bedste fodboldspillere kan igen komme til at træne med deres holdkammerater – I hvert fald nogle af dem.”

Divisionsforeningen har i samråd med klublæger og eksterne eksperter sammensat en række nye anbefalinger om træning i klubberne, mens Danmark er lukket ned på grund af Covid-19-pandemien. Træning er maksimalt for otte personer, og uden nærkampe og highfives.

“Når disse må træne 8 ad gangen, så ved de fleste også, at en træner, en hjælpetræner og en holdleder er tilknyttet disse træninger. I fodbold er man også i endnu tættere kontakt med hinanden, end man eksempelvis er i travsporten.

Jeg kan derfor ikke forstår, at man ikke må køre travløb herhjemme.

Der er ligeledes omklædnings-delen, hvor disse skal i et omklædningsrum efter træning. De har jo ikke hver deres stald, hvor de kan klæde om eksempelvis, så forstår ikke, hvorfor der ikke kan afvikles væddeløb, afrunder Martin Fischer.”

Du ville måske også kunne lide
Læserhenvendelse – Søger hesteejere
x
Travet.dk

Travet.dk