fbpx
Home > Indland > Køb & Salg – Empire Sisa formidlet videre

Køb & Salg – Empire Sisa formidlet videre

En enkelt dag skulle det tage at formidle Empire Sisa videre. Det oplyser sælger i dag overfor Travet.dk, og Empire Sisa bliver således hest nummer otte der er formidlet i 2020.

Det er en hest hver anden dag, der er formidlet videre i 2020. Vi er både taknemmelige og stolte over at hesteejere, opdrættere, trænere og enkelte hingsteholdere har lyst til at benytte sig af Travet.dk.

Ærlighed og åbenhed er altafgørende.

Vi ønsker at køre en seriøs Køb & Salg menu. Det lader sig ikke gøre ved et knips med fingrene, men med et grundigt stykke arbejde på daglig basis.

En torsdag som denne i dag, er der således opdateret med nye salgsheste. De solgte heste er fjernet, og samtidig er der brugt ca, 2 timer i telefonen på enten at svare på henvendelser om hestene på salgsmenuen, eller på at henvende sig til potentielle købere via mail, sms eller via telefon.

Det er tidskrævende, men hvis man ønsker at have en ordentlig Køb & Salgsmenu, så skal der gøres en indsats. Det nytter ganske enkelt ikke noget, at tingene bare får lov at stå stille.

Det gælder om at være aktiv og gøre en indsats.

Fotograf Torben Ager – www.travfotobornholm.dk

De aktive ønskede denne side

De kække kommentarer er begyndt at tikke ind på vores Facebook side, omkring hvorfor vi bruger så meget tid på Køb & Salg. Siden blev oprettet, efter ønske fra flere af landets aktive, som henvendte sig og spurgte om dette ikke var en ide, da disse ikke havde et seriøst modspil til de svenske Køb & Salg sider.

Det har vi forsøgt at lytte på, og opbygge vores side lidt efter lidt.

Travet.dk er et selvstændigt medie, som selv skal tjene en krone for at kunne bruge en krone. Vi har en ambition, hvert år at komme rundt på alle landets travbaner, og vi ønsker at lave flere indslag ude hos den enkelte. Det samme omkring ekstra hænder, som vi leder med lys og lygte efter. Det kræver økonomi, og den økonomi forsøger vi at skaffe ved vores Køb og Salg.

I år er der allerede aftalt besøg hos Thomas Fischer, Kaj Westergaard, Stutteri Laser og Søren Johansson. Vi håber at kunne lave mange flere end de nævnte. En rundtur i forbindelse med diverse storløbsdage, er en af flere tanker der gøres.

Du ville måske også kunne lide
Stutteri Laser klar til i morgen
5-årig vallak sælges – Dervar Grand (opdateret)
Salgsmenuen – Vi søger startheste!
x
Travet.dk

Travet.dk