fbpx
Home > Indland > Kan Enson følge op i dag?

Kan Enson følge op i dag?

Det var en flot præstation Enson og Birger Jørgensen leverede på Fyens Væddeløbsbane senest. I dag er Enson til start på Jydsk Væddeløbsbane, hvor man skal forsøge at gentage succesen.

Til Fast Track udtaler Birger Jørgensen.

2 Løb nr. 2.

Det var tilrettelagt efter at Enson skulle starte i dette løb, men så fik jeg udelukkelsen og derfor startede vi hesten ugen forinden i Odense. Det gik ok, så nu prøver vi igen her, fordi der efterfølgende kommer en tid, hvor der ikke er løb som passer for hesten.

Enson skal møde gode konkurrenter, men den er ret så hurtig på benene og jeg tror ikke nødvendigvis, at den er slået på forhånd. Der er vel to-tre stykker som kan gøre op om sejren. Min er travsikker, stabil, og normalvis nem at køre. At den er tippet som vinder synes jeg måske er lidt hårdt.

Steens hest (Elephant, red.) har løbet gode tider, og All Business Bi har gået jævnt godt hver gang, samt fordel af Århusvejen. Jeg har selv kørt All Business Bi, og jeg tror såmænd ikke at Ensom giver den noget efter. Det er nok lige så meget et spørgsmål om det indbyrdes held på dagen, men Steens hest er måske lige et halvt hoved højere

Se alle dagens træner og kuskekommentarer på Fast Track Racing.

Se dagens baneprogram her.

Du ville måske også kunne lide
Statistik – Birger i top hos trænerne
Stærk start på året for Ole G. Nielsen
Kan Lars Marcussens stjernefrø fortsætte
x
Travet.dk

Travet.dk