fbpx
Home > Danske baner > Det er Frank og Prebens fortjeneste det hele

Det er Frank og Prebens fortjeneste det hele

Charlottenlund Travbane har fået flot gang i salget af banens to nye anpartsheste Earl Grey, og Ghita Nørby. Med Ghita Nørby nærmer man sig 400 salg ud af 600 mulige. Det er første gang Lunden har lavet et projekt med en ustartet hest, noget Carsten Bundgaard på banen tidligere har udtalt, næppe ville ske.

”Det er korrekt for der er en stor usikkerhed omkring en hest som ikke har startet. Men når man får chancen for at etablere et projekt på de vilkår, vi har fået af Frank og Preben Sørensen er det bare at slå til.

At få en af Danmarks bedste skuespillere med ind over, uden at skulle have en krone op af lommen er en helt fantastisk forretning for Lunden. Det er bare at se på listen over de nuværende anpartshavere.

Langt størstedelen er nye mennesker i sporten. Det er et fantastisk stykke arbejde Frank og Preben har lavet, det er dem som skal have æren for at få skuespilleren koblet ind i travsporten.

Det er også lykkedes dem at få hende med på at møde op en fredag i foråret, og hilse på alle ejerne samt fortælle om sit liv. Højst sandsynlig bliver hesten Ghita Nørby ikke en superhest som nogle af vores forgængere Bali, Commit Boom Bay og Dream Girl, men hendes værdi for Lunden er langt større end de omtalte heste.

Hesten Ghita Nørby har allerede fået mere medieomtale end alle vores øvrige anpartsheste tilsammen gange 10. Jeg havde troet på vi nåede 200 solgte anparter til 1. januar og 400 solgte til 1. januar 2021 og så resten solgte senest omkring 1. januar 2022.

Nu ser det faktisk ud til, at vi måske får udsolgt allerede inden sommerferien og så med så mange nye ansigter på holdet. Jeg er så taknemmelig for at Frank og Preben kom til os med deres ide.

Du ville måske også kunne lide
Dansk opdræt sejrede i V75
Godt tilfreds med Ghita Nørby
Niky Flax
Travet.dk

Travet.dk