fbpx
Home > Indland > Dansk talent brækker anklen

Dansk talent brækker anklen

Han tog licens som blot 15-årig og som 16-årig vandt han sit første travløb. I forbindelse med sit første travløb fulgte TVMidtvest Lasse Christensen.

Lasse Christensen der er søn af Knud (Flamingo) Christensen, tog sidste år på et 7 ugers ophold hos svenske Peter Untersteiner, hvor Lasse skulle forsøge at snuse lidt til tingene i en svensk storstald.

I forrige uge fulgte Lasse Christensen så op, da han  sammen med andre potentielle travtrænere var på kursus i Aarhus. Et kursus, der talte folk som Bertel Maigaard, Christian Nissen med flere.

Brækket anklen

I går var uheldet desværre ude, da Lasse Christensen sad bag en unghest. Her røg den unge mand af sulkyen, hvilket medførte en brækket ankel.

Det er tredje gang Lasse Christensen brækker selvsamme ankel, og nu venter ca. 6 ugers pause. Episoden skete i går oplyser Lasse Christensen til Travet.dk.

Det er en Lasse Christensen, som trods en brækket ankel fortsat agter at gå op til trænereksamen. Her kan Lasse Christensen blive den yngste nogensinde med mulighed for at indløse trænerlicens.

Se vores skrivelse omkring Lasse Christensens første sejr i karrieren her.

Se indslaget fra TV2 Midtvest her.

God bedring skal lyde herfra.

x
Travet.dk

Travet.dk