fbpx
Home > Indland > Dansk – Norsk samarbejde giver omtale

Dansk – Norsk samarbejde giver omtale

Det norske travmedie Trav365.no og Travet.dk, har i to sæsoner haft et velfungerende samarbejde, hvor kommunikation og en fælles forståelse for at øge mediedækningen af travsporten i Norge og Danmark har været udgangspunktet.

Det gør også, at vi kan tilbyde vores annoncører en større synlighed end traditionelle samarbejdsaftaler blandt virksomheder og travmedier. Et godt eksempel på den øget eksponering, som denne aftale giver vores samarbejdspartnere på Travet.dk, så man i går.

Det norske medie bragte en fin artikel om hingsten Forever Peace, som inden længe skal til hingstekåring på Stutteri Laser. Det skrev Trav365.no om i går, og skabte dermed synlighed i Norge for hingstens kommende avlsarbejde.

Samarbejdsaftalen med Trav365.no betyder ud over øget synlighed for vores annoncører, også at vi kan give banernes aktiviteter og arrangementer en øget opmærksomhed udenfor landets egne grænser.

Når vi også snakker om øget omsætning fra udlandet og sportens egne tiltag, så har vi også et lille forspring på den front med det norsk/danske samarbejde.

I 2018 lavede Travet.dk en aftale med Jydsk Væddeløbsbane omkring deres V75-omgang. Dette arrangement blev eksponeret massivt både på Travet.dk, men også i Norge grundet denne aftale.

I går var det så avlshingsten Forever Peace, der i denne skrivelse blev omtalt inden dens hingstekåring.

 

Du ville måske også kunne lide
Stutteri Laser: Der er pæn interesse
Sidste start inden avlsarbejdet
Norge – De norske aktive bliver hårdt ramt
x
Travet.dk

Travet.dk