Forside Indland Nykøbing - Steffen kommer med nyerhvervelsen

Nykøbing – Steffen kommer med nyerhvervelsen

I sidste måned kunne Frank Kjelde fortælle, at han var på vej hjem med tre heste. En skrivelse vi bragte her på Travet.dk. En af de heste var hollandske High Speed, som i dag stiller til start i regi Steffen Christiansen.

High Speed er en 6-årig vallak med 142.363 kroner på præmiekontoen og rekord 14. I år er det blevet til fem starter. I dag starter High Speed på Nykøbing Falster og i den forbindelse udtaler Steffen Christiansen således til Fast Track.

3 Løb nr. 4 High Speed

Jeg har haft den en måneds tid. Det er en meget sød, fornuftig og travsikker hest, som virker stærk i træningen, men det er svært at vurdere den, før den kommer i løb.

Jeg var meget tilfreds med den i intervaller på lige ud banen i lørdags. Den er hurtig fra start og er nem at placere, og det virker som en hest, der gør, hvad den kan ud fra de videoer, jeg har set.

Der er et par gode heste med, og den har ikke prøvet så flade sving før, men jeg tro ikke, det bliver noget problem. Jeg tror dog godt, at den kan være blandt de tre her.

Et program til Nykøbing Falster kan hentes her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Ny Skive-hest indkøbt

0
Skive Trav har i dag offentliggjort banens nye anpartshest. I år har Skive-hesten været Ebay Holmsminde, som i dag er til start på hjemmebanen. Den...

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...