Forside Indland Morten Staal – Det har været en hård omgang

Morten Staal – Det har været en hård omgang

Det er efterhånden et stykke tid siden, at man har kunne opleve den billedskønne Tycoon Conway Hall på (Conway Hall) væddeløbsbanerne. En drilsk halsbetændelse har holdt Tycoon Conway Hall væk fra startlisterne.

I morgen er den herlige traver tilbage på startlisterne.

Flemming Jensen starter i morgen Tycoon Conway Hall i Jægersro Supersprint over distancen 1140 meter. Her starter den danske traver fra spor fem. Der køres om en førstepræmie på 60.000 skr.

Travet.dk har netop været i kontakt med Morten Staal Jensen:

– Det har været en rigtig hård omgang, hvor han er blevet behandlet af to omgange. Han var fortsat ramt efter den første behandling. Han er klar nu, men det er klart, at dette har taget noget tid.

Han ser ifølge Flemming bedre ud end nogensinde, men nu er det jo ikke en skønheds konkurrence. Han har i morgen tabt lodtrækningen til Pastore Bob, og på 1140 meter betyder lodtrækningen meget.

Der er dog ingen grund til at pive over dette, da vi også har haft gode lodtrækninger, fortæller Morten Staal Jensen tirsdag formiddag til Travet.dk. –

Tycoon Conway Hall er vinder af 2,9 million kroner og den 10-årige hingst står noteret for 26 sejre i karrieren. Den seneste start for Tycoon Conway Hall var den 2 august, hvor en halsbetændelse drillede.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Ny Skive-hest indkøbt

0
Skive Trav har i dag offentliggjort banens nye anpartshest. I år har Skive-hesten været Ebay Holmsminde, som i dag er til start på hjemmebanen. Den...

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...