Forside Indland Læserbrev - Travsporten i Sydjylland blev slagtet af griske aktionærer

Læserbrev – Travsporten i Sydjylland blev slagtet af griske aktionærer

I går aftes afhold Billund Trav A/S en ekstraordinær generalforsamling, hvor aktionærerne skulle stemme et bindende ”JA” eller ”NEJ” til salg af travbanen til Kirkbi.

Sådan indleder Børge Mathiesen, et læserbrev der er sendt til Travet.dk.

Ved første afstemning den 18. august mødte 1958 aktiestemmer op, hvoraf 1590 aktier (81%) stemte ”JA” og 358 aktier (19%) stemte ”NEJ”.

I går aftes, den 14. september ved anden afstemning mødte 2100 aktiestemmer op, hvoraf 1635 aktier (78%) stemte ”JA” og 465 aktier (22%) stemte ”NEJ”.

Derved blev beslutningen til at gennemføre salget af Billund Trav til Kirkbi endegyldigt afgjort.

De griske storaktionærer valgte pengene og slagtede derved den 50-årige Travsport og Ponytravsport i Sydjylland.

De mange professionelle, trav amatører og ponytrav børn bliver bogstavelig talt smidt på gaden ved udgangen af 2021.

Det var trist at se, hvordan visse storaktionærer åbenlyst jublede og frydede sig over afgørelsen, mens børnene i Ponytrav stalden græd over tabet af deres elskede sport, og vi amatører og de professionelle var lamslået over at miste vores sport og hobby på den måde.

Læserbrev fra

Børge Mathiesen

En af Græsrodsbevægelsens initiativtagere

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...