Forside Indland Gårsdagens beslutning havner på landsdækkende nyhedsmedie

Gårsdagens beslutning havner på landsdækkende nyhedsmedie

Ekstra Bladet har de seneste uger vist stor interesse for Billund Trav, og har i den forbindelse bragt flere skrivelser om banens situation.

I morges kunne vi her på Travet.dk bringe et læserbrev fra Børge Mathiesen og selvsamme Børge Mathiesen medvirker i dag i en skrivelse på Ekstra Bladet.

– Vi er skuffet og rasende, og det beviser jo nok engang, at det er de der fem-seks seks storaktionærer, der bestemmer det hele, siger han.

Læs skrivelsen fra Ekstra Bladet her.

Det var trist at se, hvordan visse storaktionærer åbenlyst jublede og frydede sig over afgørelsen, mens børnene i Ponytrav stalden græd over tabet af deres elskede sport, og vi amatører og de professionelle var lamslået over at miste vores sport og hobby på den måde, kunne Børge Mathiesen fortælle i morges.

Læs læserbrevet fra Børge Mathiesen her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...