Efterlysningen gav pote – Pokalen er hjemme igen

239

Den 8.september kunne vi efterlyse ATAKs vandrepokal. I går kunne Rikke Knudsen meddele via mail, at pokalen var blevet indleveret kort inden finalen.

– Mange tak for hjælpen med efterlysningen af ATAKs vandrepokal. Efterlysningen gav pote, og vi har i dag fået pokalen “hjem”. Nu skal den bare pudses op, og så er den klar til at blive overrakt til en ny vinder på fredag, skriver man –

Den kommende fredag afvikles finalen på Jydsk Væddeløbsbane med en førstepræmie på 25.000 kr. Her sætter 12 heste hinanden stævne.

Vi er glade for at kunne hjælpe til, og er selvfølgelig altid behjælpelig også en anden gang. Vi har modtaget dette billede af pokalen fra ATAKs bestyrelse.

Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.