Forside Indland Bornholm – To kuske dobbeltsejrede

Bornholm – To kuske dobbeltsejrede

Mads Petersen og Martin Sjøholm Jensen kom i centrum ved dagens løb på Bornholm. De to kuske sejrede begge to gange hver.

Mads Pedersen indledte løbsdagen med at vinde bag Juul Madsen-trænede Billgate (Double Player), der på denne konto kunne tage sæsonens 2 sejr og karrierens 12 af slagsen. I dag sejrede Billgate i tiden 1.21,7/2440 m. Auto.

Aalborg-amatøren var senere på dagen på pletten med hans delejet Frederik Mols (From Above U S). En hest, der tidligere har været udbudt til salg på Travet.dk, men sidenhen blev givet til Mads Petersen af gode kammerater.

Fredrik Mols vandt i dag for anden gang i træk og for anden gang i blot tre starter. I dag sejrede Fredrik Mols i tiden 1.25,1/1840 m. auto. Fredrik Mols blev i 2018 handlet på Aalborg auktionen.

Dagens løbsdag bød også på to sejre til Martin Sjøholm Jensen, der i dagens 3 løb kunne sejre bag nyerhvervelsen Catch Me Will (Blue Mac Laid). En fin indsats leverede Catch Me Will, da den 6-årige vallak sejrede i tiden 1.20,5/2120 m. Volte.

Martin Sjøholm Jensen sejrede sidenhen bag California Laser (Dream Vacation). Den Stutteri Laser opdrættede hoppe, sejrede for anden gang i år og denne gang i tiden 1.21,2/2440 m. Auto.

Fotos af Travfoto Bornholm ved Torben Aager.

Se alle dagens 9 løb her.

  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her
  6. Løb kan ses her
  7. Løb kan ses her
  8. Løb kan ses her
  9. Løb kan ses her.

Forever Peace

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...