Forside Indland Billund - Pressemeddelelse

Billund – Pressemeddelelse

Billund Trav har netop sendt følgende pressemeddelelse ud.

Klar afgørelse omkring salg af Billund Trav

Ved aftenens ekstraordinære generalforsamling i Billund Trav A/S var der stor interesse fra aktionærerne omkring afgørelsen om et salg af banens areal til Kirkbi A/S.

Der var repræsenteret 2.100 stemmer (1.958 på den ordinære generalforsamling) svarende til en kapitalandel på 525.000 kr. Af disse var der 1.635 stemmer for et salg (1.590 på den første forsamling) og 465 stemmer imod (368 stemmer på den første forsamling).

For at forsamlingen kunne godkende salget til Kirkbi A/S, skulle 2/3 del af de afgivende stemmer være ja, hvilket blev resultatet med bred margin.

Aftalen med Kirkbi A/S betyder, at man kan afvikle løb på Billund Trav til udgangen af 2021. Nu skal bestyrelsen i arbejdstøjet for at sikre, at sportens aktører sikres de bedste muligheder for at komme videre med deres sport.

Det skal ske i dialog med alle involverede parter, så man sikrer at sporten mister mindst mulige aktive, det være sig såvel inden for ungdomsrækkerne, som blandt amatørerne og de professionelle udøvere, skriver Christian Hundebøll i pressemeddelelse.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...