Forside Indland Billund - Ja til salg

Billund – Ja til salg

Der foreligger nu et stemmeresultat fra dagens ekstraordinære generalforsamling i Billund. Vi har netop via sms fået oplyst at, aktionærerne har stemt for at afhænde den gamle og traditionsrige travbane.

Et flertal af aktionærerne i Billund Trav A/S besluttede d. 18 august at vedtage et forslag, der giver bestyrelsen bemyndigelse til at sælge den 200.000 kvadratmeter store travbane på Nordmarksvej for ikke under 58 millioner kroner.

I dag er beslutningen vedtaget ved den ekstraordinære generalforsamling. De fremmødte er kl. 19.45 blevet informeret om stemmeresultatet.

Travet.dk er oplyst om følgende resultat:

2100 Stemmer i alt

1635 stemmer ja
465 stemmer nej.

Beslutningen fra den ordinære generalforsamling står dermed til trone. En hurtig hovedregning siger, at 77 procent af aktionærene stemte for et salg.

Det betyder, at det sidste travløb i Billund vil finde sted i slutningen af 2021.

JydskeVestkysten har netop også skrevet om dagens resultat på deres medie. En skrivelse man kan læse her. Ved udgangen af 2021 er det slut med travløb i Billund. Banen bliver solgt, og dermed er en stor epoke i Billund slut indleder man her.

TV2SYD har opdateret her til aften. Her skriver man blandt mere:

Travbanen skal bruges til byudvikling –  Kirkbi A/S er Lego-familien Kirk Kristiansen holdingselskab, som har købt travbanen for de 58 millioner kroner. Det er meningen, at der skal bygges boliger og erhverv på den 200.000 kvadratmeter store grund. Se hele skrivelsen her.

Trav-formand: En fornuftig beslutning. Formanden for Billund Trav kalder det vemodigt, at der ikke længere skal være en travbane i Billund. Alligevel mener han, at aktionærerne har truffet den rigtige beslutning. Se hele skrivelsen fra JydskeVestkysten her.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...