Vær opmærksom når i handler hest – Opdateret

466

I sidste uge kunne vi skrive om en ung pige dansk pige i Jylland, der netop havde investeret i en ny hest, efter hun havde fundet den pågældende hest på en svensk internetside.

I tillæg til seneste skriv, oplyste den unge køber kort efter vores artikel, at hun havde bedt om et nyt billede i forhold til det billede, der blev brugt i den pågældende artikel.

Hun troede således at det modtagne billedmateriale blot var 10 minutter gammelt, og forventede derfor at den pågældende hest, så ud som på billedet.

Et billede, der står noget i kontrast til den hest, der kom ud af heste traileren et par dage efter. Her fik den unge nye køber noget af et chok, da denne hest blev taget ud af traileren.

Nu har hesten stået i det jyske i 12 dage og det målrettede arbejde med at få fodret hesten op, er i fuld gang. Det ses også tydeligt på det nye billedmateriale, vi har modtaget i dag.

Her fremgår det tydeligt, at det bestemt går den rette vej trods hesten blot har stået i det jyske 12 dage. Travet.dk har i dag modtaget disse to billeder i dag.

En positiv kontrast til den hest, der ankom for 12 dage siden.

Læs vores første artikel om forløbet her.

Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.