Forside Indland Søndag - Vi er inspireret af fodboldens verden

Søndag – Vi er inspireret af fodboldens verden

Ekstra Bladet gør det, BT gør det, Eurosport.dk gør det, TV2 Sport gør det og Jyllandsposten.dk gør det. De nævnte medier har alle efter hver spillerunde i Superligaen en karaktergivning af superligaklubberne og de respektive spillere.

Efter hver Superliga runde evalueres alle aktive med en karakterskala. Den del er travsporten pænt og nydeligt gået udenom, og i travsporten evalueres sportens aktive ikke.

Om det er simpelt berøringsangst, eller om det er med fare for at ryge uklar med enkelte trænere, skal vi ikke kloge os i. I dag efterbehandles de danske løb med en enkelt artikelskrivelse, og derefter er man videre med andet materiale samt til næste løbsdag.

Sådan har man gjort i mange år, og ingen fornyelse har der været i efterbehandlingen af de danske løbsdage. Her på siden, har vi forsøgt at udvikle efterbehandlingen med løbsrepriser i vores efterbehandling af de enkelte løbsdage.

Det giver et par likes og i andre tilfælde, et par sure smileys og i enkelte tilfælde en sur mail fra en hesteejer eller aktiv, som synes vi har skrevet for lidt om deres hest.

Vi går i samme retning som fodbolden

I morgen vil Travet.dk forsøge at gå i fodboldens fodspor. Vi vil efter en skala fra 1-5 evaluere på gode og mindre gode præstationer. Vi vil i samme moment skrive en linje eller to, omkring hvorfor den givne karakter gives.

Den givne karakter vil komme i vores efterbehandling af løbsdagen i morgen. Hvem har ikke besøgt Ekstra Bladet efter en fodboldkamp og nærstuderet de enkelte karakter for de involverede landsholdsspillere.

Det hører med til en elitesport, at man bliver evalueret på godt og ondt. Vi kommer ikke til at svine de danske trænere til, og vi kommer heller ikke til at hænge nogen offentlig til tørre.

Vi laver en nøgtern vurdering, som vi kan stå inde for. Der afvikles i morgen Mesterskab for Danmark, og i forbindelse med den løbsdag vil vi forsøge os med en karaktergivning.

Om det er noget vi skal fortsætte med vurderes derefter.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...