Forside Indland Mangeårig hesteejer fik sejr på Jægersro

Mangeårig hesteejer fik sejr på Jægersro

Han er både opdrætter, hesteejer og han har også været amatørkusk. Børge Pedersen har haft mange kasketter på i dansk travsport, og i dag fik manden bag flere anpartstalde en sejr på Jægersro.

Det skete, da Anders F. Jensen på den svenske derbybane sejrede bag formstærke Evolution on Track (Juliano Star), som Børge Pedersen er opdrætter af. I dag ejes Evolution on Track af Børge Pedersen og hans kammerat Claus.

Evolution on Track sejrede i tiden 1.16,2/2140 m. Auto. Indsatsen blev belønnet med 10.000 SEK.

Travet.dk har netop været i kontakt med Børge Pedersen, som fortæller:

– Claus og jeg er meget glade for sejren, og Evolution on Track har vist en stigende formkurve over de seneste måneder. Vi har betalt til derbyet, så vi prøver at hæve overlæggeren.

Han går næste gang ud i derbyprøverne, afrunder Børge Pedersen. –

Børge Pedersen var i en lang årrække formand for anpartsstalden bag 11-traveren Pif og V75-Vinderen Pif, som i dag gør sig som følhoppe.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...