Forside Indland Kjærs Corner - Se alle dagens løb på vores Facebook side

Kjærs Corner – Se alle dagens løb på vores Facebook side

Kjærs Corner: To frække outsidere til Derbyfredag

Fredag skydes Derby-weekenden i gang på Charlottenlund Travbane, og Derby25’s faste ekspert på de danske løb, René Kjær, er som sædvanlig på pletten med spilanbefalinger til dig.

Denne gang har Kjær fundet hele to outsidere til V4-spillet, mens han advarer mod at blanke en favorit i V5-spillet.

Se René Kjærs fiduser nedenfor og vær i øvrigt opmærksom på, at vi booster Derby25-Bomben* til denne weekend og giver 100.000 kr. i ekstragevinst, hvis du har en enlig vinderrække på V4- eller V5-spillet enten fredag, lørdag eller søndag fra Charlottenlund Travbane.

Kjærs outsider

I en V4-omgang, hvor jeg synes, det er svært at udpege en blank, vil jeg i stedet komme med to outsidere til V4-spillet.

Den første er i spillets anden afdeling i form af hesten 1 Armani Hyrdehøj. Hesten har ret så god form, og da han er starthurtig, og startsporet er godt, tror jeg på, at hesten kan dukke op helt fremme, når målstregen nåes.

Den anden fidus til spillet finder vi V4-spillets fjerde afdeling i hesten 2 C’est Peak. Dem, som har fulgt hesten, har set, at den har været drønuheldig med løbsafviklingen de sidste gange. Skulle heldet vende for hest og kusk, så er han absolut et kryds værd i denne afdeling, hvor løbet er ret så åbent.

Kjærs favorit i fare

I V5-spillets første afdeling finder vi den helt store favorit i den franske 1 Gann Du Saptel. Den er uden tvivl den hurtigeste hest i feltet og vinderen, hvis den glider fra start. Men, men, men… der er for mig at se stadig en stor galoprisiko bag startbilen, og skulle hesten hidse sig for meget op på ny bane, kan den være væk, allerede inden det er begyndt. Vi kan roligt kalde det vind eller forsvind.

SPIL PÅ LUNDEN

Se dagens løb på vores Facebook side.

Travet.dk har hentet tilladelse hos DERBY25 til at sende alle weekendens løb på vores Facebook side. I går gav Derby25 os lov til at dele deres billedmateriale.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...