Forside Indland Første sejr siden 2017 – Første trænersejr nogensinde

Første sejr siden 2017 – Første trænersejr nogensinde

Henriette Munk Boeck kommer fra en rigtig travfamilie, hvor travsporten har været en stor del af tilværelsen. I 2016 tog, den årgang 2000-fødte amatørkusk licens og sidenhen er det blevet til 88 starter.

Disse starter er primært foregået for sulky, men Henriette Munk Boeck har også evner indenfor montesporten, hvor det er blevet til enkelte starter. I alt er det blevet til tre sejre i karrieren.

I 2018 havde Travet.dk fornøjelsen af at blive kørt rundt i det jyske af alborg-amatøren Kent Jokumsen i forbindelse med vores dækning af Aalborg Store Pris weekenden. Her besøgte vi flere trænere, amatører samt et herligt besøg hos den tidligere derbyvinder Ove Andersen, der vandt derbyet med Chianti Pitt. Billede af derbyvasen kan ses her.

I den forbindelse kørte vi forbi familien Boeck, mens den daglige træning var i fuld gang. En målrettet og veltilrettelagt træningspas blev Travet.dk vidne til ved den lejlighed. Det er en familie, som går seriøs til værks, og det skinnede markant igennem ved vores besøg.

Dagens sejr til Henriette Munk Boeck er den første i karrieren som træner. Henriette Munk Boeck har i dag to heste på træningslisten og foruden dagens vinder Wendy, så har Aalborg-amatøren, også den 3-årige hoppe Frk Friis på træningslisten.

Henriette Munk Boeck er endnu en af sportens dygtige unge mennesker, som travsporten indenfor en årrække skal sætte sin, hat på som opdrætter, aktiv og hesteejer.

Foto – Hesselborg Foto.

Billede fra vores besøg hos Familien Boeck

View this post on Instagram

På staldbesøg hos familien Boeck

A post shared by Travetdk (@travetdk) on

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Pointberegningen klar

0
Sport & Udvikling har i dag foretaget pointberegning over de 78 heste (29 hopper og 49 hingste/vallakker), som blev tilmeldt denne pointberegning og som...

Mantorp – Spillehjørnet følger danskerne

0
Det hører til sjældenhederne at Spillehjørnet laver spilforslag til de udenlandske baner, men det er sket og det sker igen i dag, hvor flere...

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...