Forside Indland Dansk Trav Derby-magasin

Dansk Trav Derby-magasin

Få fingrene i Derby25’s store Dansk Trav Derby-magasin og bliv helt klar til årets største travbegivenhed på dansk jord.

Med næsten 50 siders spillelister og tips sørger Derby25 for, at du er opdateret, inden Derby-weekenden for alvor går i gang i Lunden fredag eftermiddag.

Udover spillelisterne finder du i magasinet flere Derby-analyser samt tips fra V75-eksperterne.

Derby25 sikrer alle adgang Dansk Trav Derby 2020
Når du har læst magasinet og er opdateret på programmet, spillelister samt spiltips, så er der blot tilbage at sætte dig godt til rette i sofaen hjemme i stuen.

For selvom den aktuelle Covid19-situation gør, at Charlottenlund Travbane kun kan byde en meget begrænset skare velkommen på tribunerne, vil Derby25 gerne sikre, at alle kan få adgang til at se årets Trav Derby. Derfor streames løbene live både på derby25.dk og Derby25’s Facebook-side.

Hent Dansk Trav Derby-magasinet allerede nu
Så er du garanteret en god start på årets største travbegivenhed!

LÆS MAGASINET HER.

Derby25

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Covid-19 update – Sikker til væddeløb!

0
Racing Arena meldte tidligere i dag ud på egen hjemmeside og derefter fulgte Dansk Hestevæddeløb op. Der er for lidt siden redigeret i den...

Skive – Amatørerne i fokus

0
Vi er klar med et 5 løbs program udelukkende for alle trav amatører. Der er pt. 2 former for løbsdage amatørerne kan komme ud at...

Kommunikation – Tegner sig et billed af tingene

0
Flytningen af Aalborg Store Pris weekenden puster igen til debatten omkring kommunikation i dansk travsport. Siden flytningen af, har bølgerne gået højt og flere...