Ægteparret sejrede begge i Aalborg

176

Det jyske ægtepar Marianne Mechlenburg og Søren Kligaard sejrede begge ved dagens amatørdag på Racing Arena Aalborg.  De to har været stærkt ridende og kørende i 2020-sæsonen.

Søren Kligaard indledte løbsdagen, da han vandt med Erik Christensen, opdrættede Equidore (Great Challenger). Den 4-årige hoppe sejrede dermed for tredje gang i blot otte starter. Equidore sejrede i tiden 1.16,9/2140 m. Volte.

I dagens 2 løb kunne Marianne Mechlenburg ride først over stregen på ryggen af John Nielsen-trænede Spicy Shoot (Ens Snapshot), der sejrede i gode 1.15,6/2160 m. Volte.

Dagens 3 løb gav en lille overraskelse, da Jørgen B. Pedersen sejrede bag Tristan J (Imposant Sund). Det var årets første sejr i år til den 10-årige væddeløber, der sejrede i tiden 1.18,8/2140 m. Volte.

Mathias Jensen kom også på tavlen i dag. Den tidligere danske EM-Deltager sejrede dygtigt bag Uno Baunehøj (The Liquidator), som måtte ned og løbe 1.14,7/2200 m. Volte for at sejre i dagens 4 løb.

Henriette Munk Boeck kunne lukke og slukke løbsdagen på Racing Arena Aalborg, da Aalborg-amatøren sejrede bag sin egen Wendy (Ens Snapshot), som sejrede til mere end 14 gange indsatsen. Det var kuskens første sejr siden 2017.

Se dagens 5 løb her.

  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her.
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.