Forside Indland Vinder salgshest i dag

Vinder salgshest i dag

Løbshesten Bella Damgård er i disse dage udbudt til salg, og hesten starter i eftermiddag som en af forhåndsfavoritterne på Nykøbing Falster Travbane.

I baneprogrammet er Bela Damgård spået en god vinderchance i den afsluttende V5-afdeling. Bella Damgård vandt sin forrige start på netop Nykøbing Falster Travbane.

Sælger ønsker bud på hesten, som i første omgang er udbudt til 20.000 kr. Hvis man slår til i dag, så har man muligheden for at erhverve sig en løbshest, der har en reel mulighed for at stå med to sejre indenfor de seneste tre starter.

Bella Damgård viste i forrige start, at hesten kæmper forrygende, når spidsen bliver nået. Det kan være opskriften i dag, når Søren Johansson sætter sig i sulkyen.

Bella Damgård er også med på andelskuponen, som vi fortsat har andele i.

Spil med her.

Se salgsopslaget for Bella Damgård her.

Bella Damgård

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Aron The Baron stopper karrieren

0
Onsdagens start på Enghien-banen blev den sidste for derbytoeren Aron The Baron. Den 8-årige vallak vender hjem til ejerne Panamera Racing i Tappernøje. Efter 11...

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...