Forside Indland Uforståeligt afslag fra Dansk Hestevæddeløb

Uforståeligt afslag fra Dansk Hestevæddeløb

NFT Travklub vil gerne fortælle om den store utilfredshed, der er blandt vores medlemmer. Det er amatører, hesteejere og andre travsportsinteresserede i vores landsdel.

Der er stor forundring over og utilfredshed med, at Dansk Hestevæddeløb har givet NFTs bestyrelse afslag på deres anmodning om, at gennemføre en social løbsdag den 11. juli. Løbsafviklingen ville på ingen måde kollidere med andre løbsaktiviteter.
Afslaget fra Sport og udvikling blev nemlig givet efter den 3. juli. På det tidspunkt forelå der en komplet startliste til Lundens amatørdag den 8. juli. Så beslutningstagerne vidste, at en social løbsdag ikke ville medføre færre startene til løbene den 8. juli på Lunden.
Alligevel afslog man at give vores amatører mulighed for, at komme ud og køre med deres form- og puljeløbsheste.
NFT havde oven i købet selv en sponsor, der ville betale præmierne i de form og puljeløb man ønskede at afvikle, så det kan ikke være økonomien, der var årsagen til det afslag bestyrelsen modtog.
Endvidere blev NFT også forbigået i forbindelse med tildelingen af amatørdage øst for Storebælt.
Lunden blevet tilgodeset med 2 løbsdage den 8. og 26. juli. Det synes vi er meget positivt for de aktive omkring Lunden.
Men for os er det uforståeligt, at NFT er den eneste bane i Danmark, hvor der ikke blev planlagt amatørløb i juli måned.
Vi vil bede NFTs bestyrelse om at tage sagen op i DTC, så vi kan får deres syn på den negative særbehandling, som amatørerne og hesteejerne på NFT bliver udsat for.
På vegne af bestyrelsen i NFT Travklub
Torben Nygaard
Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...