Forside Indland Frank Kjelde blev Mr. 100 procent

Frank Kjelde blev Mr. 100 procent

Travet.dk havde lørdag og søndag Frank Kjelde til at lave vores spilforslag til Spillehjørnet, og det gjorde han så godt, at der blev ramt begge dage.

Med sejren til Slide So Easy gav søndagens forslag ikke overskud. Lørdag fordoblede Frank Kjelde indskuddet, men helt frem til sidste afdeling var muligheden for en gevinst på 11.000 kr.

Frank Kjelde havde garderet Slide So Easy med to heste i håb om at få en god gevinst. Det blev legeværk for Slide So Easy, som dermed indfriede alle favoritspillernes forventninger.

Det skal dog ikke tages noget fra Frank Kjelde, som dermed formåede at ramme både lørdag og søndag. Spillehjørnet holder pause i dag, hvor der afvikles, løb til Skive.

Vi er dog klar allerede i morgen, hvor Niki Dam sammensætter spillet til Bornholms Brand Park. Niki var centimeter fra at sætte sit første forslag, men hans blankbud blev slået på stregen efter en større føring i slutfasen.

Tak til Frank Kjelde og vi håber, at vi må trække på hans spilekspertise fremadrettet også. Der var udsolgt begge dage, og vi håber alle, har haft nogle fornøjelige timer weekenden igennem.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Pointberegningen klar

0
Sport & Udvikling har i dag foretaget pointberegning over de 78 heste (29 hopper og 49 hingste/vallakker), som blev tilmeldt denne pointberegning og som...

Mantorp – Spillehjørnet følger danskerne

0
Det hører til sjældenhederne at Spillehjørnet laver spilforslag til de udenlandske baner, men det er sket og det sker igen i dag, hvor flere...

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...