Forside Indland Flot arbejde af Jan Friis

Flot arbejde af Jan Friis

I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag venter der også et danskeropgør på Jægersro.

Axel Jacobsen er på plads med flere heste, og i tirsdagens 9 løb sender Lunden-træneren staldens Copain D´Amerique. I samme løb får denne selskab af Flemming Jensen og Eros Zola, mens Bo Jondahl opdrættede Dali Pagadi ligeledes, er på startlisten.

Der er genvalg til Michael Lønborg, når han i selvsamme løb sætter sig op bag Jan Friis-trænede Epic, der senest blev nummer to i Jydsk 4-årings Grand Prix Consolation.

Den præstation er ikke god nok til at blive nævnt i chancevurderingen, hvor seks af de 12 heste nævnes. Det er dog en optimistisk ejer, som trods spor 11 tror på en god præstation.

– Det er aldrig nemt at vinde fra spor 11, men mindre kan også gøre det. Jeg synes hest, og kusk gjorde det fremragende senest, og med tanke på at hesten har været væk i syv måneder samt blot gjorde sin tredje start, så er jeg særdeles tilfreds.

Epic satte ny rekord i sin første start og gjorde dette med mere end to sekunder. Han galoperede derefter i sin prøve, og det løb kan man glemme.

Han var toneangivende undervejs i Jydsk 4-årings Grand Prix Consolation, hvilket var hans blot anden reelle start på syv måneder. Nu bliver han forberedt frem mod Derbyprøverne og starten på tirsdag skal ses som led i dette, fortæller Jesper Nielsen.

Jeg må rose Jan Friis for det utrolig flotte stykke arbejde, der er lavet med Epic, afrunder Jesper Nielsen. –

Dynamite Breeders

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...