Forside Indland Det var så tæt på

Det var så tæt på

Der blev i aftes solgt 30 andele, og dermed blev samtlige andele til gårsdagens V75-Spil udsolgt. Vi håber, andelshaverne havde nogle gode timer med spillet, som var tæt på den største gevinst til dato.

Jesper Nielsen havde med 30 solgte andele, 1.500 kroner at sammensætte sin kupon for, og det startede forrygende. En 6-procenter blev ramt, og få minutter efter løb endnu en overraskelse ind, og denne gang hed det en 1-procenter.

Nu begyndte det at blive sjovt.

Gårsdagens forslag stod blank på danskregistrerede Ecurie D, og inden kuponen blev endeligt sammensat, gik overvejelserne på om Ecurie D kunne løse opgaven, eller der skulle sadles helt om.

Hvis der var sadlet om, havde vi ikke ramt vores 6 eller 1 procenter, og desværre kunne Ecurie D ikke løse gårsdagens opgave i Hugo Åbergs Memorial, så vi måtte med bøjede hoveder sande, at det blev til 6 rigtige.

En noget trist kontrast til den potentielle gevinst på ca. 100.000 kr. for syv rigtige, hvis Ecurie D havde løst opgaven. Sådan går det en gang imellem og i stedet for at få fyldt lommerne, så måtte vi nøjes med 2.720 kr.

Det er tæt på 50 procent forrentning, men dagen derpå sidder vi fortsat med bøjede hoveder. Vi er tilbage i morgen med Spillehjørnet, hvor det gælder Nykøbing Falster.

Vi håber på opbakning til morgendagens spil, og hvis andelene går som håbet, er det ikke udelukket, at vi også ser mod Åby.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...