Forside Indland Derbykataloget online

Derbykataloget online

DTC’s Derbyauktion Copenhagen Sale 2020 på York nærmer sig med hurtige skridt, og de sidste finpudsninger med årets auktionskatalog er nu færdigt.

Peter Stenå fra DTC har netop lagt årets auktionskatalog op online. Det meddeler, han i en skrivelse som er sendt rundt til de danske travmedier.

Årets katalog kan ses og findes på dette link.

Service til opdrætterne

Du kan som opdrætter få omtale af dit opdræt inden auktionen. Der kan sendes billeder og tekst til Ulrik@Travet.dk og dette bringes som modtaget.

Der er en mulighed, for at eksponere sit opdræt inden auktionen, og forhåbentlig kan dette skabe noget opmærksom om den enkelte hest.

Dette kan forhåbentlig også være med til at skabe lidt kontinuerligt interesse for auktionen frem mod selve arrangementet. Det er vores hensigt med dette initiativ.

Travet.dk kommer ikke til at streame auktionen i år, da denne opgave varetages af Fast Track, og vi har slet ikke samme setup eller muligheder. Vi har streamet fra de danske auktioner de senere år, da sporten ikke selv har gjort dette.

Den del overtage sporten nu selv.

På Trav.dk oplyser man

Velkommen til Derbyauktion !

”Same procedure as last Year, same procedure as every Year” – men med ændringer ….
Det er med stor glæde, at Dansk Travsports Centralforbund atter kan byde velkommen til auktion. Årets auktion har, i lighed med de sidste 11 års auktioner, Stutteri York som ramme, men alt er IKKE som det plejer !

Covid-19 betyder også ændringer for Derbyauktionens-setup, hvilket vil kræve at både sælgere og potentielle købere er ”open minded” – Ingen har prøvet auktion i Covid-19-mode før, og der vil med sikkerhed kunne opstå uforudsete situationer. Alle skal være opmærksom på, at eftersyn blive afholdt under forsamlingsforbuds retningslinierne (pt. max 100 personer), mens at selve auktionen og den tilhørende spisning, afholdes under restaurations retningslinierne.

Auktionen LIVE på Fasttracks TV-kanal

Som en MEGET stor, og forhåbentlig værdsat nyhed, vil Derbyauktionen blive sendt LIVE på Fasttrack-kanalen. I samarbejde med BET25, der arrangerer fælles visning af Derby-weekendens løb på storskærm på banerne Billund, Odense, Skive og Aalborg, vil Derbyauktionen kunne ses på de samme lokaliteter, OG der vil være mulighed for afgivelse af bud på auktionens heste !

To af tidligere auktioner og flere kan findes på vores Youtube kanal

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Pointberegningen klar

0
Sport & Udvikling har i dag foretaget pointberegning over de 78 heste (29 hopper og 49 hingste/vallakker), som blev tilmeldt denne pointberegning og som...

Mantorp – Spillehjørnet følger danskerne

0
Det hører til sjældenhederne at Spillehjørnet laver spilforslag til de udenlandske baner, men det er sket og det sker igen i dag, hvor flere...

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...