Forside Indland Blog - Tag nu ansvar

Blog – Tag nu ansvar

Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne Nykøbing Falster Travbane melde ud, at løbsdagen d. 11/7 ikke blev til noget.

I skrivelsen fra Nykøbing Falster angiver man ingen årsag til afslaget fra DTC.

I dag sidder der en række mennesker i DTC, som slår sig op på at kæmpe for landets hobbykuske. Set i det lys kan man undre sig over beslutningen, og endnu mere om den manglende kommunikation.

Hvor er amatørforeningen i dette billede. Hvorfor går man ikke ud og forklarer/informere sine medlemmer, på hvilket grundlag beslutningen i DTC er taget. Hvordan stiller amatørforeningen sig i dette her?

DTC og Dansk Hestevæddeløb har brilleret ved deres tavshed, og man har en åbenlys berøringsangst for emner, som ikke giver dem klap på skulderen i det offentlige rum. Det er tankevækkende, at der sidder en kommunikationsafdeling i Dansk Hestevæddeløb, men ikke en eneste formulering om gårsdagens beslutning har fundet vej til hjemmesiden, hvor løbsoptakt er fundet vigtigere.

Den kommunikationsafdeling er ikke en krone værd, hvis ikke man ønsker at formidle sådanne informationer til Trav Danmark. Hvad er det, man helt konkret er nervøs for.

Hvor er den åbenhed, som der prædikes om i DTC og Dansk Hestevæddeløb. Den er svær at få øje på igen i denne sammenhæng. Det er vel mere spil for galleriet, når man snakker om åbenhed, for her har man en gylden mulighed for at praktisere netop dette.

Det bliver desværre endnu engang til en masse pæne ord og meget lidt handling.

Det kunne også være ganske interessant og høre omkring, hvilket argument eller mere korrekt argumenter, der er lagt til grund for beslutningen. Det ville ligeledes medføre, at den massive kritik og dermed dårlige omtalte af sporten ville forstumme.

Nu får sporten en masse negativ omtale, som man selv kunne have undgået, hvis man havde holdt udmeldingerne om åbenhed og bedre kommunikation. Det er desværre indtil nu kun blevet til en masse snak.

Trist og ærgerligt at sporten skal kastes ud i dårlig omtale på de sociale medier, fordi man ikke holder tidligere udmeldinger om større åbenhed.

Tag nu ansvar!

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Fox On The Run er en topchance

0
Fredag venter der en toptrav fra Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenhederne bliver DM for Hopper og Richard Møller Nielsen's mindeløb. Fredagens rammeprogram indeholder også et interessant...

Lars Marcussen med højintense dage

0
Lars Marcussen og Charlotte Almbjerg fik i går den glædelige nyhed, at tophoppen Candy La Marc er konstateret drægtig ved Raja Mirchi. I aften...

Mange henvendelser modtaget fra nær og fjern

0
I dag har salgsmenuen sagt velkommen til 1-årige Heldig Grand, og dermed er salgsmenuen opdateret. En salgsmenu, hvor der i disse dage er interesse...