Forside Indland Nyt om Aalborg Auktionen

Nyt om Aalborg Auktionen

Nu er det ved at være tid for tilmelding af åringer til årets Aalborg auktion. Auktionen afholdes på Racing Arena Aalborg lørdag den 19. september.

Der kan anmeldes travheste født i 2019 uanset oprindelsesland. Det er muligt at hente en Anmeldelsesblanket til Aalborg Auktionen på dette link.

Travet.dk vil igen i år være på hele weekenden i Aalborg. Det er ikke fastlagt, hvordan setuppet bliver og heller ikke, om sportens egne medier ønsker at streame fra auktionen.

Vi kommer ikke til at konkurrere med sportens egne medie om dette. Det er og mange andre spørgsmål meldes der ud om inden længe.

Hvordan bliver det samlede setup. Det er der ingen, der på nuværende tidspunkt kan svare på, og derfor hænger flere svar fortsat i luften.

Foreningen af Travopdrættere i Danmark

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...