Forside Indland Genvalg til Jeppe Juel i finalen

Genvalg til Jeppe Juel i finalen

Et af de positive indslag i prøverne til Jydsk 4-årings Grand Prix stod Tomas Malmqvist-trænede Eric The Eeel (Muscle Hill) for. I prøven besatte Eric The Eeel andenpladsen efter et løb udvendigt på storfavoritten E Type Cash undervejs.

I dag bekræfter Jeppe Juel overfor Travet.dk, at han ligeledes sidder bag Eric The Eeel i søndagens finale. Eric The Eeel har gjort to løb i år, og kan med rette løb være hesten, der levere overraskelsen i dette års finale.

Det var således en særdeles velgående Eric The Eeel man oplevede i prøven, og den fireårige traver er givetvis gået frem med løbet i kroppen.

Tomas Malmqvist er fremragende til at ramme formen på de rigtige tidspunkter for sine heste. Det har man oplevet gang på gang, hvor svenskeren har hentet vinderblomster i det danske.

Kommer der endnu en til Eric The Eeel på søndag?

Eric The Eeel var i 2017 med på den danske Derbyauktion, hvor hesten blev købt tilbage for 750.000 kr. I dag ejes Eric The Eeel af Panamera Racing & Rene Egebro.

Fotos af Hesselborg Foto.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...