Forside Indland Første anpartsgevinst – Forrentning på 1100%

Første anpartsgevinst – Forrentning på 1100%

Spillehjørnet har fået sin egen plads på Derby25, hvor vi udbyder vores spilforslag. Her udbydes spilforslaget i andele, og seks andele blev i dag solgt til Nykøbing Falster.

Vi var lidt sent ude med spilforslaget, som blot kom på en time før anpartsstart. Derfor er det ekstra glædeligt, at indsatsen på blot 50 kr. kunne byttes ud med en tilbagebetaling på fine 550 kr.

Det giver en forrentning på 1100%

Der var gevinst til 70 systemer denne dag på Nykøbing Falster, hvor hjemmebanens Jens Arne Hansen sejrede tre gange. Falster-Træneren indledte løbsdagen ved at vinde med italienske Pirata di Pippo, og sidenhen blev der fulgt op med sejre bag C’est Peak samt Tax Free.

Søren Johansson havde en god dag på Nykøbing Falster, hvor det blev til to sejre outsideren Famous Footsteps, som netop er overtaget af den unge Oliver Kristoffersen. Mere om dette i en selvstændig skrivelse.

Søren Johansson var også på pletten bag Bella Damgård, som sejrede til mere end 22 gange indsatsen. De to sejre betyder, at Søren Johansson samlet vandt til mere end 23 gange indsatsen ved de to sejre.

Dagens faste holdepunkt i dagens V5-Spil hed Fantastic Design, og den Kenneth P. Hansen-trænede 3-åring svigtede ikke sine tilhængere. Denne bliver interessant at følge fremadrettet.

Vi noterede to sejre til Rene Kjær samt en enkelt til Henrik Thomsen denne torsdag eftermiddag.

I morgen udbydes en andele i en anpartskupon til Charlottenlund Travbane. Det er muligt at følge vores gruppe på Derby25 (Link) ved at logge ind og derefter gå op i topmenuen, hvor man vinder menuen Spilklub25.

Her finder man Travet.dk – Spillehjørnet.

Se alle dagens løb her.

  1. Løb kan ses her
  2. Løb kan ses her
  3. Løb kan ses her
  4. Løb kan ses her
  5. Løb kan ses her
  6. Løb kan ses her
  7. Løb kan ses her
  8. Løb kan ses her.

Travet.dk har ikke adgang til dagens billedmateriale endnu, så derfor bruges et arkivbillede.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...