Forside Indland Ens Snapshot klart i spids

Ens Snapshot klart i spids

Ens Snapshot er på vej mod endnu et hingstechampionat. Det fremgår af den i dag offentliggjorte oversigt. Her topper hingsten i konkurrencen om at genvinde det danske hingstechampionat.

Et championat, som Ens Snapshot genvandt efter to års dominans af Great Challenger. Netop Great Challenger indtager den nuværende andenplads på listen.

Med en samlet afkomsindtjening på kr. 1.404.700 er føringen på hele kr. 521.200 i forhold til Great Challenger. Der er et større spring fra de to nævnte ned til de øvrige hingste.

Top 10 listen ser aktuelt således ud.

  1. Ens Snapshot
  2. Great Challenger
  3. Dream Vacation
  4. Ready Cash
  5. Cantab Hall
  6. S J´s Photo
  7. From Above U S
  8. S J´s Caviar
  9. Wishing Stone
  10. Andover Hall

Se den samlede oversigt her.

For tredje gang i karrieren vandt S J’s Photo-sønnen i 2019 det danske hingstechampionat. Dens afkom tjente godt 3,3 millioner kr. på danske baner i 2019.

Det var godt 160.000 kr. mere end Great Challenger på andenpladsen, der blev noteret for en afkomsindtjening på 3.152.225 kr.

Ens Snapshot

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...

Disse bestod – nye licensindehavere i Aalborg

0
Der har den seneste tid været afholdt licensprøver på flere af landets travbaner. I går var turen kommet til Racing Arena Aalborg, hvor tre...

Blog – Tag nu ansvar

0
Det er efterhånden længe siden at denne skribent satte sig til tasterne, og udtrykte sine holdninger og meninger i et blogindlæg. I går kunne...