Forside Indland Det kører for Bent Svendsen!

Det kører for Bent Svendsen!

Bent Svendsen havde en god dag på hjemmebanen, hvor det blev til to sejre bag henholdsvis El Nino Trøjborg og Billie Jean. De to sejre kom i hus efter fine præstationer af heste og kusk.

Stalden hos Bent Svendsen står noteret for 19 sejre, og en sejrsprocent på 13. Det sidste vil vi gerne rette fokus på, for denne sejrsprocent er aktuelt den bedste i flere sæsoner.

Det kræver dog at Bent Svendsen kan holde eller forbedre den nuværende sejrsprocent, og med 18 heste på træningslisten, som blandt andet tæller hestene Flower Dust, Eddie Cook, Elegant C N med flere, skal der nok være flere sejre i vente for den karismatiske Skive-træner.

Hvis man tager et kig på trænerstatistikken, så ser det endnu bedre ud. Staldens heste står noteret 11 sejre og en sejrsprocent på 16. Det er en klar og markant fremgang i forhold til de seneste fem sæsoner.

Det kører godt for den gode Bent Svendsen, som altid er god for en god udmelding. Det oplevede publikum hjemme foran fjernsynet/computeren også i dag.

Her meldte man El Nino Trøjborg ud som staldens bedste chance, og de spillere der gik med på den udmelding, kunne hente mere end 7,8 gange pengene i vinderspillet.

Jo det kører godt for Bent Svendsen i disse dage!

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Uforståeligt afslag fra Dansk Hestevæddeløb

0
NFT Travklub vil gerne fortælle om den store utilfredshed, der er blandt vores medlemmer. Det er amatører, hesteejere og andre travsportsinteresserede i vores landsdel. Der...

Aron The Baron stopper karrieren

0
Onsdagens start på Enghien-banen blev den sidste for derbytoeren Aron The Baron. Den 8-årige vallak vender hjem til ejerne Panamera Racing i Tappernøje. Efter 11...

Flot arbejde af Jan Friis

0
I morges kunne vi oplyse om Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der skal forsøge at tage ind billet til Hugo Åbergs. Den samme dag...