Forside Indland Travskolens hest formidlet gennem Travet.dk

Travskolens hest formidlet gennem Travet.dk

Salgsmenuen på Travet.dk har formidlet flere af dagens startheste på Nykøbing Falster Travbane. En af disse er R-Osted Antik, som vores medie formidlede fra Bornholm til travskolen på Nykøbing Falster.

I dag gør R-Osted Antik sin første start siden salget, og den 12-årige hest starter fra spidsvolten i dagens afsluttende løb. Her får svenske Jörgen Sjunnesson fornøjelsen af den Travskolens starthest.

R-Osted Antik er opdrættet af Karina K. Johnsen, og aktuelt står R-Osted Antik noteret for fire sejre i karrierens 122 starter. Det er en hest, der er indkøbt til at give travskolens elever nogle gode og positive oplevelser i løbssammenhæng.

Dagens startheste, som er formidlet gennem Travet.dk.

  • Dom Pedro
  • Athene P P
  • Brave Sensation
  • Empire Sisa’
  • Cashmir
  • Universale
  • R-Osted Antik

Der starter yderligere tre heste, som Travet.dk på en eller anden måde har været inde over omkring i formidlingen af den pågældende hest.

Salgsmenuen på Travet.dk kan besøges her.

Køb & salg

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...