Forside Indland Tobias – Han har været startklar i en måned

Tobias – Han har været startklar i en måned

Rene Grøndahl Larsen henvendte sig sidste år omkring løbshesten Cashmir (Esterel Sunset), som man ønskede, at Travet.dk skulle formidle. Det lykkes kort efter, hvor Lunden amatøren Tobias Jonassen, og kæresten Vicky Wang slog til.

De to unge mennesker, havde i en periode ledt efter en starthest, og valget faldt på nu 6-årige Cashmir. Både Tobias N. Jonassen og Vicky Wang er meget dygtige og kompetente hestfolk, som trods deres unge alder har en lang baggrund i sporten.

De to kommer begge fra familier med mange år i sporten.

Travet.dk har lørdag morgen været i kontakt med Tobias N. Jonassen inden dagens start på Nykøbing Falster. En start, som er den første siden købet.

“Han har fået tiden til at blive klar og det første lange stykke tid fik han bare lov til at hygge sig på folden. Vi startede derefter træningen op, og vi har forsøgt at styrke hans ryg og samt arbejdet for at få humør på.

Han har efterhånden været startklar i en måneds tid, og han træner rigtigt stærkt. Vi skal selvfølgelig lige se ham an i løbssammenhæng, men jeg synes, han bør være blandt de tre, uddyber Tobias N. Jonassen til Travet.dk.”

Tobias N. Jonassen sender i dag Rene Jonassen ud med Cashmir i dagens 4 løb.

Et kig ned af træningslisten hos Tobias N. Jonassen fortæller, at man i år lejet den evnerige Chandon hos Panamera Racing. Træningslisten tæller dags dato 6 heste hos den unge Lunden-amatør.

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...