Forside Indland Søger du løbshest

Søger du løbshest

I går kunne vi oplyse, at salgsmenuen i disse dage udbyder tre velholdte og fine amerikaner-vogne. I dag kan vi oplyse, at hvis man står og søger starthest, så kunne det være en ide at kigge forbi salgsmenuen.

I dag er der fokus på kategorien ældre heste, og her udbydes i øjeblikket syv heste.

Den senest ankomne er startklare Master Of Disaster, der trænes af Michal Lønborg (Jydsk Væddeløbsbane). En hest, som givetvis havde gjort af løbet forleden, og som vil være et frisk tilskud i de fleste løbsstalde.

Familien Svendsen i Skive udbyder 11-Traveren Tyrrell As, som både duer fra vogn og i monté. Der er ligeledes tale om en hest, som kan gå ud og starte i morgen.

Ole Møller udbyder løbshesten M T Luckyyouandme, som stillede til start forleden på Bornholms Brand Park. En flot veludseende væddeløber, er der her tale om.

Capana Østervang vandt forleden på Bornholms Brand Park, og ligner en hest, der kan få en god sæson. Hesten har tidligere leveret, også på Jysk grund, og der er tale om en hest, der kan starte i morgen.

Står man og søger en hest med lav præmiesum, og med udviklingspotentiale, så kan det være en fin ide og kigge på startklare Daretodream H M. Denne udbydes til blot 20.000 kr. Virker både fra sulky og vogn.

13-Traveren Amerian startede forleden, og starter ligeledes den 25 i Aalborg. En startklar væddeløber, som har 8 præmiegivende placeringer i de seneste 10 starter.

Cæcar P P har tjent penge i 10 af karrierens 11 starter. Hesten står blot med 22.700 kroner på præmiekontoen og finder man nøglen til denne velafstammede væddeløber, er der mulighed for at køre et fint køb.

Du kan også få hest på salgsmenuen ved at henvende dig på Ulrik@Travet.dk.

Salgsmenuen på Travet.dk kan findes her.

Køb & salg

Ulrik Pedersen
Fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70’erne. Indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport. Ulrik kan kontaktes på 42 42 94 51 eller ulrik@travet.dk.

SENESTE NYHEDER

Dansk sejr i Norge

0
Herman R. Tvedt kunne søndag køre danskregistrerede og danskopdrættede Estelle Trøjborg (Great Challenger) til sejr på Sørlandets Travpark. Estelle Trøjborg er opdrættet af Bettina...

Endelige startlister til Elitlopps weekenden

0
Travsport.se har netop offentliggjort de endelige startlister til næste weekendens storløbsdag på Solvalla. Der var visse spørgsmålstegn ved vores skrivelse tidligere i dag, hvilket...

Så var der gevinst igen!

0
Flot V5 gevinst i Århus til Spillehjørnet løst af tipsekspert Jesper Nielsen. Så skete det igen. Vi vandt en pæn gevinst i Spillehjørnet i dag! Med...